Riduri fine, cicatrici post acnee, sau piele deshidratata lipsita de vitalitate si elasticitate?

Acasa  /  Dermatologie   /  Riduri fine, cicatrici post acnee, sau piele deshidratata lipsita de vitalitate si elasticitate?
Riduri fine, cicatrici post acnee, piele deshidratata

Riduri fine, cicatrici post acnee, sau piele deshidratata lipsita de vitalitate si elasticitate?

Adio riduri fine, cicatrici si piele deshidratata dupa doar o singură procedură cu rezultate naturale timp de 9 luni !

Juvederm Volite este singurul produs care după doar o singură procedură, acționează pe o perioadă de până la 9 luni, efectul fiind unul vizibil si garantat. Confortul acestei terapii revolutionare este garantat de faptul ca tratametul complet se realizeaza printr-o unica injectare comparativ cu orice alte produse ale caror terapii cuprind multiple injectari, fapt care creste gradul de disconfort al pacientului si implicit solicita mai mult timp pentru a obtine un rezultat vizibil.

Special creat pentru o hidratare în profunzime a pielii, acesta confera elasticitate și catifelare, adresandu-se tuturor pacienților care doresc o îmbunătățire vizibilă a calității pielii pentru urmatorele zone:

  • Față
  • Gât
  • Decolteu
  • Mâini

Ca rezultat al tehnologiei Vycross, tratamentul cu Juvederm Volite are un efect vizibil de uniformizare a texturii si culorii pielii, oferind luminozitate, elasticitate si un aspect neted al pelii, tratand eficient atat porii dilatati cat si liniile fine sau cicatricile post acnee. Substanța injectată acționează prin creșterea densității straturilor epidermice, hidratând pielea în profunzime, efecul imediat fiind de prospețime și rejuvenare, care durează timp îndelungat.

Produsul Volite face parte dintr-o nouă generație de dispozitive medicale, avand la baza tehnologia Vycross a companiei Allergan, unul dintre cei mai mari producători farmaceutici din lume, fapt care garantează confortul în timpul procedurii, dar și reducerea considerabilă a riscului apariției hematoamelor si edemelor, iar conținutul de lidocaină regăsit în formula Juvederm, ajută la asigurarea unui grad ridicat de confort în timpul injectării.

Procedura este minim invazivă, cu o perioadă foarte scurtă de recuperare. Dacă, de exemplu, acidul hialuronic poate fi regăsit în numeroase produse cosmetice de hidratare a pielii cu aplicare superficiala, substanțele din gama Juvederm sunt singurele care ajută, de fapt, la refacerea acidului hialuronic din straturile epidermice, ajutând astfel la redarea elasticității naturale, a fermității și a tonusului pielii.

O singură injectare cu Juvederm Volite este suficientă pentru un ten vizibil întinerit și proaspăt până la 9 luni.

Niciun comentariu
Scrie un comentariu
Nume
E-mail