Epilare Laser Nd Yag Cutera

Acasa  /  Dermatologie   /  Epilare Laser Nd Yag Cutera

Epilare Laser Nd Yag Cutera

Laserul Nd Yag Cutera este singurul sistem laser de epilare de pe piata eficient pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea bronzata sau neagra.

Lungimea de unda mai mare a laserului asigura profunzimea necesara distrugerii tuturor radacinilor firelor de par. Tratamentele se efectueaza dupa o evaluare initiala realizata de catre medicul specialist. Numarul de tratamente necesare depinde de grosimea firului de par, zona tratata, ritmul de crestere al firului de par, varsta pacientului, caracteristicile individuale ale pielii, echilibrul hormonal, etc. Fiecare folicul pilos evolueaza in trei faze: de crestere, de stagnare si de eliminare. Laserul distruge foliculii aflati in faza de crestere. Avand in vedere ca firele de par ajung in faza de crestere in momente diferite si de asemenea ca pe parcursul vietii se activeaza noi foliculi, pentru a distruge toti foliculii pilosi dintr-o anumita zona, vor fi necesare mai multe sedinte. In medie sunt necesare 6-8 sedinte urmate de sedinte de intretinere. Sedintele se efectueaza initial la interval de 2-3 luni distanta, urmand ca pe parcurs, pe masura ce firele de par cresc mai incet, sedintele sa fie facute si la interval de 6 luni.

Imediat dupa tratament zona tratata poate fi usor eritematoasa si edematoasa pentru cateva ore. Dupa tratament, pe zonele tratate care urmeaza sa fie expuse la soare se aplica crema de protectie solara cu factor de protectie 50+.

Intre sedinte, pentru a obtine rezultatele dorite,nu sunt permise metode de epilare prin smulgere (ceara,penseta), dar se poate folosi lama de ras sau crema epilatoare.

Niciun comentariu
Scrie un comentariu
Nume
E-mail