str.Petru Maior, 6-8, ap.8, Cluj-Napoca office@medipraxcentrum.ro 0740 199 263 0740 199 263

Medici

Despre noi

Mediprax Centrum este un cabinet medical care ofera servicii de cardiologie, dermatologie si ginecologie si ginecologie oncologica .

Centrul medical a fost infiintat in 2012 de o echipa aflata la maturitatea profesionala, formata in centrul universitar din Cluj-Napoca si in institutii de prestigiu ca Institutul Inimii "N. Stancioiu" sau Institutul Oncologic "Ion Chiricuta" din Cluj-Napoca.

Este situat in zona istorica a orasului, amenajat modern si dotat cu echipamente performante necesare investigatiilor cardiologice si ginecologice precum si a diagnosticului si tratamentului afectiunilor dermatologice.

Diagnosticul bolilor ginecologice este realizat de medici cu o pregatire vasta ajutati de aparatura de ultima generatie.
O atentie deosebita este indreptata

spre patologia oncologica ginecologica si chirurgicala priviid atat diagnosticul diferitelor forme de cancer precum si indicatia terapeutica si consilierea legata de riscul de boala.

https://medipraxcentrum.ro/s/wp-content/uploads/2017/05/acasa2-360x214.jpg

Centrul medical ofera consultatii de dermatologie medicala, dermatologie estetica precum si chirurgie dermatologica. Experienta medicilor dublata de aparatura performanta permite efectuarea de tratamente dermatocosmetice si de rejuvenare eficiente cu

un discomfort minim al pacientilor.
Un accent deosebit se pune pe dermatologia medicala care urmareste diagnosticul si tratamentul diferitelor cancere de piele (in special melanom) sau a patologiilor dermatologice benigne.

Situat in centrul orasului Cluj-Napoca, langa primaria orasului, este usor accesibil si pentru conducatorii auto deoarece in spatele cabinetului se afla o parcarea acoperita cu 380 de locuri.

https://medipraxcentrum.ro/s/wp-content/uploads/2017/05/acasa1-360x217.jpg
over
0

Pacienti

over
0

Pacienti

over
0

Pacienti

over
0

Pacienti

Info Pacienti

Chirurgia laparoscopica (endoscopica)

Chirurgia laparoscopica (endoscopica)

Definitie: Este o tehnica chirurgicala minim invaziva – accesul in diferitele cavitati (spatii) ale organismului cum ar fi cavitatea abdominal(laparoscopie) se face prin incizii (taieturi) mici de 0,5cm pana la 1,5cm, iar interventia chirurgicala se...

Citeste mai mult
DIETOTERAPIA

DIETOTERAPIA

De cele mai multe ori atunci cand ne confruntam cu o afectiune, fie ca este vorba de boala cardiovasculara, de diabet zaharat, boala cronica de rinichi, guta,… schimbarea obiceiurilor alimenatare sub supravegherea unui specialist duce la imbunatatirea...

Citeste mai mult
Riduri fine, cicatrici post acnee, sau piele deshidratata lipsita de vitalitate si elasticitate?

Riduri fine, cicatrici post acnee, sau piele deshidratata lipsita de vitalitate si elasticitate?

Adio riduri fine, cicatrici si piele deshidratata dupa doar o singură procedură cu rezultate naturale timp de 9 luni ! Juvederm Volite este singurul produs care după doar o singură procedură, acționează pe o perioadă de până la 9 luni, efectul...

Citeste mai mult