Lifting facial nechirurgical

Acasa  /  Informatii Pacienti   /  Lifting facial nechirurgical

Lifting facial nechirurgical

Lifting facial nechirurgical

Din pacate, imbatranirea este de neevitat. Pe masura trecerii timpului fata noastra se ofileste, se rideaza, capatand un aspect tot mai oboist si imbatranit.

De-a lungul anilor au fost dezvoltate mai multe tratamente de lifting nechirurgical si care nu au astfel nevoie de anestezie generala.

Exista mai multe proceduri minim invasive ce presupun introducerea unor fire subtiri la nivelul fetei si gatului, in zone ce necesita netezire sau lifting. Carlige minuscule asigura mentinerea pielii in noua pozitie pana cand fibrele sunt incet resorbite.

Firele PDO sunt fire subtiri constituite din monofilamente sau polifilamente dintr-o substanta numita polidioxanona. Aceasta a fost folosita in medicina de multi ani in principal pentru fire de sutura resorbabile.Firele PDO, nu au minicarlige. Ele stimuleaza sinteza de collagen si elastina contribuind la netezirea tenului.

Create in Korea in 2009 , s-au raspandit furtunos in Europa de vest, Japonia, Brazilia., SUA .

Tehnologia firelor PDO foloseste liniile de tensiune ale pielii . Medicul identifica locul optim de introducere a unor fine ace prin care se introduc ulterior firele.

Se obtine un efect de ameliorare a aspectului pielii imediat si similar cu liftingul chirurgical. Trebuie sa retinem insa ca sunt necesare 10-14 zile pentru sinteza de collagen , perioada dupa care vom observa efectul maxim al procedurii. Tehnica se poate aplica persoanelor peste 25 de ani, este minim invaziva, si nedureroasa. O sedinta dureaza cca 30-60 de minute fara a lasa cicatrici sau incizii. Poate aparea o minima roseata ce dispare in cateva zile sau mici vanatai ce dispar in 1-2 saptamani. Efectele acestei proceduri dureaza 12-18 luni.

Ariile fetei la care se potriveste liftingul PDO:

-ridurile orizontale si verticale ale fruntii

-obraji

-santurile nazo-labiale

-colturile gurii

-barbia dubla

– ridurile gatului

-pleoapa inferioara

Lifting facial nechirurgical