Home Page

Cardiologie

Servicii de Cardiologie oferite de o echipa aflata la maturitatea profesionala, formata la Institutul Inimii “N. Stancioiu” din Cluj-Napoca.

Dermatologie

Servicii de dermatologie medicala sicosmetica pentru sanatatea si frumusetea fiecaruia.

Ginecologie

Cabinetul MediPrax Centrum ofera consultatii de ginecologie si obstetrica de catre medicii specialisti...

Endocrinologie

Glandele endocrine grupate in sitemul endocrin sunt cele prin care organismul realizeaza controlul metabolismului, a cresterii si a activitetii sexuale. Principalele glande endocrine sunt: hipofiza, tiroida, paratiroidele, suprarenalele, gonadele (ovare si testicole) si pancreasul endocrin.

Despre noi

MediPrax Centrum este un cabinet medical care ofera servicii de cardiologie, dermatologie si ginecologie si ginecologie oncologica . Centrul medical a fost infiintat in 2012 de o echipa aflata la maturitatea profesionala, formata in centrul universitar din Cluj-Napoca si in institutii de prestigiu ca Institutul Inimii "N. Stancioiu" sau Institutul Oncologic "Ion Chiricuta" din Cluj-Napoca. Este situat in zona istorica a orasului, amenajat modern si dotat cu echipamente performante necesare investigatiilor cardiologice si ginecologice precum si a diagnosticului si tratamentului afectiunilor dermatologice.


Medicii cabinetului, prin anamneza si examenul obiectiv al pacientilor , precum si prin investigatiile pe care le efectueaza (ecografia Doppler cardiaca, ecografia Doppler a vaselor periferice, EKG, si altele), formuleaza o solutie pentru prevenirea si managementul bolilor cardiace si a sistemului circulator.

Diagnosticul bolilor ginecologice este realizat de medici cu o pregatire vasta ajutati de aparatura de ultima generatie. O atentie deosebita este indreptata spre patologia oncologica ginecologica si chirurgicala priviid atat diagnosticul diferitelor forme de cancer precum si indicatia terapeutica si consilierea legata de riscul de boala. Centrul medical ofera consultatii de dermatologie medicala, dermatologie estetica precum si chirurgie dermatologica. Experienta medicilor dublata de aparatura performanta permite efectuarea de tratamente dermatocosmetice si de rejuvenare eficiente cu un discomfort minim al pacientilor. Un accent deosebit se pune pe dermatologia medicala care urmareste diagnosticul si tratamentul diferitelor cancere de piele (in special melanom) sau a patologiilor dermatologice benigne.


Situat in centrul orasului Cluj-Napoca, langa primaria orasului, este usor accesibil si pentru conducatorii auto deoarece in spatele cabinetului se afla o parcarea acoperita cu 380 de locuri.